infected http://infected.bcz.com A BCZ Site Sun, 19 Apr 2015 17:33:20 +0000 en-US hourly 1 Cautand cadouri pentru barbati http://infected.bcz.com/2015/04/19/cautand-cadouri-pentru-barbati/ http://infected.bcz.com/2015/04/19/cautand-cadouri-pentru-barbati/#comments Sun, 19 Apr 2015 17:33:20 +0000 infected http://infected.bcz.com/?p=4 Știm cu toții că nimic despre modul în care Crăciunul este momentul cel mai minunat al anului, dar uneori poate fi, de asemenea, momentul cel mai oribil al anului.

Știi despre ce vorbesc despre. Cadou de cumpărături.

“Oh, nu am nevoie de nimic”, spune soția ta. Dar știi că nu e adevărat. Apoi, există tale prieteni, părinți, socri, și mai mult. Ai le-ar putea întreba ce vor, iar, dacă sunteți cu adevărat norocos, ei iti vor spune exact și puteți merge cumpara-l, dar că ia tot romantismul din evenimentului și o face destul de impersonal. Și cu siguranță absolut nu vrea să recurgă la cumpararea DVD-ul de Transformers 2 la Wal-Mart pentru că era la vanzare pentru 3 dolari pe Black Friday, împreună cu o mulțime de alte filme învechite și underwhelming.

Acesta este ghidul final pentru a găsi cadoul perfect pentru oricine și toată lumea. Serios. Noi cei de la redditgifts au fost vizionate de străini complet puse împreună, trimite și primi sute de mii de cadouri din schimburile noastre de cadouri on-line, și am învățat un lucru sau două (sau nouă) despre ceea ce face un mare cadou.

1. Asigurați-prezent un eveniment. Fii creativ cu ambalaj! Mai degrabă decât doar predarea acestora un cadou în hârtie de ambalaj regulat, cred că de experiența gifting ca un eveniment – și doriți să vă asigura că se bucure de ea. Ascunde darul lui și-l trimită pe o vanatoare de măturător de stradă pentru a găsi. Mai degrabă decât doar oferindu-i un card cadou, ascunde un mesaj secret într-o carte Twilight care îl trimite la codul card cadou. Sau coase prezent o într-un rechin gigant umplute astfel încât ea are de a face o intervenție chirurgicală pe ea să-l afară. Și niciodată, niciodată, subestima distracția mare de desfacerea cadouri. Uneori, cantitatea poate insemna calitate, atunci când este o grămadă de obiecte mici ambalate individual.

2. Acum, da literalmente o experiență. Ea iubește Les Mis, dar deja are cartea și filmul și afișul filmului? Cumpara bilete ei să vadă spectacolul. Unul dintre mele cadouri preferate all-time-am văzut a fost un ghid pas-cu-pas mister care a trimis giftee la un restaurant, ia cumparat un monstru cină Flying Spaghetti, și a plătit pentru el și data lui de a juca la arcade.

3. Fa o lista cu toate lucrurile care persoana este interesat și lucruri care definesc cine sunt. Faceți acest lungă listă – petrec cel puțin două minute pline scriind cât mai multe lucruri ca tine poate. Acum, brainstorming ceva pentru a merge cu fiecare punct de pe această listă, mici sau mari. Nu trebuie să dea toate aceste daruri, dar ai de gând să lovi pe unele idei misto pe care nu ar avea altfel, și atunci când combină câteva dintre ele, giftee va aprecia cât de personal și grijuliu ai fost. Un tip care sufera de depresie, iubește science-fiction și este, de asemenea, interesat în mod bărbat a primit un cadou potential de schimbare a vieții, care a fost perfect adaptate pentru el. Cineva care iubește slănină primit un gourmet bacon-of-the-lună abonament de un an. Oh da.

4. Uită-te la trecut. Poate cineva de pe lista absolvit recent de la colegiu, și ați putea încadra diploma de afișare. Unul dintre participanții noștri schimb de cadouri a primit un tablou de câinele ei, care a murit cu un an înainte. Lasă-i să retrăiesc copilăria. Un participant, a cărui frate a vândut Nintendo lui 64, a primit un altul. Și ce copil nu a dorit au putut mânca doar bezele din Lucky Charms cutia?

5. Intreaba-te de ce are nevoie acea persoană. Știu ce vrei să spui. Oprește-te. Ei fac nevoie de ceva. Cheia este sa te gandesti mai larg. Ce are nevoie un om de afaceri de succes super ocupat? Timp, probabil. Există de tone de produse acolo pentru a ajuta oamenii rula viata lor mai eficient. Ai putea cere chiar alte persoane pe care le cunoașteți ce vârfurile lor pro sunt. Ai o soră în școală asistenta medicala? Pune împreună un kit de elev asistentă supraviețuire! Gândire la un nivel mai general, va ajuta să obțineți în afara vizualizare regulat, mai restrâns de acea persoană.

6. Face unele urmărire. Dacă tot nu, tulpină. Majoritatea oamenilor au o listă de dorințe pe Amazon, și ei vor fi destul de surprins și încântat dacă ați găsit cumva tocmai lucrul au dorit chiar și fără a cere – și care ar putea fi uitat chiar au vrut ei. Uită-te prin istoria lor de Facebook pentru indicii. Dacă sunt un redditor, puteți vedea ce tipuri de lucruri pe care le-am postat și comentat înainte, și ar putea avea, de asemenea, o listă de dorințe pe piata Reddit.

7. Include un pic de tine. Fă-l personal într-un mod diferit – personalizat de tine, mai degrabă decât pentru ei. Creați o piesă de artă, scrie un cântec, tricot o eșarfă – ai prins ideea. Combina acest lucru cu unul (sau mai multe) dintre sugestiile de mai sus pentru o cadou de ultra-personalizate. Aici puteti gasi un site cu cadouri pentru barbati.

8. Fă-i să râdă. Nu da doar un Kindle. Dă tău prieten liberal nebun un Kindle ascuns într-o copie de autobiografie a lui Sarah Palin. Știu pe cineva care iubește cartofi? Dă-i 22 de lire sterline ale acestora. Comedy Central blogger Mike Pomranz de Tosh.0 au participat la unul dintre schimburile noastre cadou și a trimis giftee său sute bilioane de dolari – și a fost reală, doar, de asemenea, sa întâmplat să fie o monedă din Zimbabwe acum defunct.

9. Fii caritabil. Ok, deci cineva de pe lista ta are într-adevăr tot ceea ce el sau ea are nevoie? Eu nu te cred, dar asta e bine, pentru că există o mulțime de alți oameni acolo care nu au tot ce au nevoie. Găsiți ceva ce sunt pasionat, și apoi dona pentru că cauza. Ți-a voluntar în Haiti? Doneaza pentru caritate a mers acolo cu. E un amant câine? Doneaza pentru o salvare de animale. Există mii de organizații de caritate care ajută adolescenti obține de pe străzi, tratarea cancerului, reabilitarea dependenți de droguri, lupta pentru drepturile femeilor de a, și mai mult. Fă un cadou pentru o cauză care contează în numele lor.

]]>
http://infected.bcz.com/2015/04/19/cautand-cadouri-pentru-barbati/feed/ 0
Hello world! http://infected.bcz.com/2015/04/19/hello-world/ http://infected.bcz.com/2015/04/19/hello-world/#comments Sun, 19 Apr 2015 17:27:44 +0000 infected http://infected.bcz.com/?p=1 Welcome to BCZ. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

]]>
http://infected.bcz.com/2015/04/19/hello-world/feed/ 1